Er ”gør-det-selv” det nye sort?

Har DIY mon altid været en ting, eller er det noget, som er blomstret inden for de seneste år? DIY er i hvert fald et begreb, man kan støde på forskellige steder. Eksempelvis i dameblade eller på det sociale medie, Instagram, hvor flere personer poster opslag med forskellige DIY-projekter.

DIY – ”Do it yourself”. Sådan oversættes det i dag meget omtalte begreb. Der findes ingen grænser for, hvor og hvornår man kan lave DIY-projekter. Skal du indrette dit soveværelse – eller søger du blot inspiration til noget, som kan være dit eller måske jeres næste projekt? Læs med her, hvis du søger fif og tricks!

DIY: Lad din kreativitet få plads

Kreativitet indebærer mange ting. Måske søger du en hobby, hvor du kan udfolde dine kreative evner. Tekstiler, garn og snor er eksempelvis materiale, som nogle er kreative med. Det gode ved DIY projekter kan siges at være, at der ingen grænser er. Måske du vil have en hobby med macrame? Mulighederne er mange og med garn og snor, kan du eksempelvis knytte ting, som du kan dekorere og indrette med. Har du tværtimod lyst til at lave et ophæng til din plante eller øreringe til din næste værtindegave, kan det være en god idé at søge opskrifter på nettet.

Når hobbyprojekter bliver en fælles aktivitet

Det geniale ved DIY-projekter kan siges at være, at det ikke blot behøver at være fruens hobby. Trænger familien til et projekt i efterårsferien, er der masser af muligheder at kaste sig over og være sammen om som familie. Måske I har lyst til at være fælles om årets julegaver? Eller har I derimod lyst til at skabe en ny og varmere stemning i jeres hjem. Macramesnor er blot ét materiale, I som familie kan kaste jer over. Måske I selv har idéer til, hvad næste DIY-projekt skal være?