Disse malerredskaber skal du prøve

Maling som hobby er en evigt udviklende genre, som kan gå i mange forskellige retninger, og som man altid kan udvikle sig inden for. Der er ingen begrænsninger, når først man går på opdagelse i nye materialer og måder at udfolde sig på. Så her er et par retninger, man kan gå, når man er på malervejens hobbygade.

Plakatmaling

Har man allerede været forbi akvarel- og akrylmaling, så ved man godt, at forskellige materialer gør en stor forskel. Bare de to, overfor hinanden, er to verdener, som udtrykker sig på forskellige måder. Ønsker man at bevæge sig rundt i samme genre, så er det også en mulighed at arbejde med gouachemaling, som også i lettere vendinger er kendt som plakatmaling. Da den bliver opblandet med vand, kan man godt mene, at den minder lidt om akvarelmaling, men dækkeevnen er bedre, og det skaber nye muligheder, hvis man arbejder i formater, hvor mørke områder, skal kunne dækkes af lysere farver. Så har man lyst til at give sig i kast med denne retning at kreative veje, så kan man Se det store udvalg af gouache maling her.

Nye former og mønstre

Med nye ideer og motivation for at sprede malerkunsten ud, kan man gå på opdagelse i helt nye måder at udfolde sig kreativt på. Der findes mange spøjse metoder, hvor farven svømmer rundt på lærredet, bliver kastet på eller pustet på som bobler. Med de rigtige opblandinger af diverse materialer kan man skabe helt nye udtryk. Det kræver dog, at man sætter sig godt ind i det i forvejen og tilkøber de opblandinger, som kræves. Men udtrykket kan sætte helt nye processer i gang og mange bliver opslugt at de nye veje og sjove udfoldelser. Leg med det, prøv dig frem og nyd, at du giver dig selv tiden til at udfolde kreativiteten og lysten til at lege med farverne.