Sådan kan du vise dine ansatte, at du værdsætter dem

Glade ansatte der trives, er en nødvendighed, hvis du ønsker at drive en velfungerende virksomhed. Men hvordan kan du sikre, at dine ansatte er glade, når de møder ind på job? Det kan du blandt andet gøre ved at vise dem, at du værdsætter dem.

Uddel gaver ved særlige lejligheder

Dine ansatte er med til at holde din virksomhed kørende, og derfor er det kun fair, at de får en bid af kagen ved særlige lejligheder og bliver værdsat, når der er en årsag til at fejre.

Du kan derfor uddele firmagaver i forbindelse med, at virksomheden har opnået en milepæl. Det kan også være i forbindelse med jul, fødselsdag og andre særlige lejligheder. At uddele gaver er en god måde, hvorpå du kan vise din værdsættelse, og det skaber samtidig glæde hos modtageren.

Husk at give dine ansatte ros

Husker du at rose dine ansatte, når de har udført et godt stykke arbejde? Ros er et af de nemmeste – og vigtigste – redskaber, du kan benytte dig af, hvis du ønsker at vise dine ansatte, at du sætter pris på dem og deres arbejde.

Når dine ansatte får ros, vil de ligeledes have forøget incitament til at kæmpe og arbejde hårdt for at få ros igen en anden gang, da ros betyder rigtig meget for en ansat.

Arranger fællesarrangementer til fordel for de ansatte

En sidste god idé til hvordan du kan vise dine ansatte, at du værdsætter dem, kan være ved at planlægge arrangementer for dem. Hvad end det er en julefrokost, firmaudflugt, team-building eller noget helt andet.

Fællesarrangementer bringer de ansatte sammen uden for arbejdspladsen, hvilket gavner det sociale fællesskab. Desuden skaber det øget trivsel og glæde iblandt de ansatte, hvilket de kan tage med sig, når de møder ind på job igen.