Organiser din dagligdag og få mere overskud

I den travle hver dag kan det godt være, du som mange andre føler, at overskud er der ikke så meget af. En måde at forberede det er f.eks. ved at få en mere organiseret hverdag, så der er ting, du ikke behøver at bruge nær så meget tid og energi på. Det kan for eksempel være at få styr på din økonomi, lave ugentlige madplaner og få ryddet op i hjemmet. Det er hvert fald ting, du kan planlægge, så du bedst kan imødekomme ugen, og opnå mere overskud.

Brug en kalender

I den travle hver dag kan du i ny og næ godt komme ud for at have glemt en aftale, dobbelt booket aftaler oveni hinanden eller føler, du mister overblikket på arbejdet. Det kan derfor være en mulighed at anskaffe en kalender. F.eks. en filofax kalender kan du f.eks. få skriblet aftaler eller husketing ned. Og når året går på hæld kan du blot skifte kalenderen ud pga. ringmekanismen i kalenderomslaget. Ved at bruge en kalender, kan du let holde styr på din dagligdag, hvilket giver muligheden for mere overskud. Det gør det, fordi vi mennesker jo alligevel ikke kan huske alt, så ved at få skrevet dagens gøremål ned, skal du i stedet kun huske at læse i din kalender.

Tips og tricks til, hvad du kan organisere

Som tidligere nævnt kan ting, du kan få styr på og dermed skabe mere overskud i din dagligdag være at have planlagt en madplan. Til en start kan du skrible en masse retter ned, du kan lide. Derefter kan du så vælge, hvilke du gider at spise og lave i den kommende uge. Hvis du gerne vil have styr på din økonomi kan Excel være et rigtig godt værktøj at lære. Dette værktøj kan nemlig være med til at få et let og overskueligt overblik over økonomien.