Arbejder du på kontor og oplever du tit at have ondt i kroppen?

Hvis du arbejder på kontor, oplever du måske en gang i mellem, at du har ondt i kroppen. Det er oftest særligt nakken, lænden, skuldrende og benene, der kan være problemer med, når du har et stillesiddende arbejde.

Det skyldes flere ting. Blandt andet sker det fordi, at kroppen simpelthen ikke er lavet til, at sidde stille en hel dag. Du er udstyret med en stærk krop, der er designet til at lave fysisk hårdt arbejde – alligevel er det de færreste der i dag har et arbejde, der kræver meget af dem fysisk.

Meget af det kan du forebygge ved at finde en god middelvej mellem fysisk beskæftigelse og stillesiddende arbejde. Sørg for, at du får gået lidt hver dag, og måske styrketrænet – det vil gøre meget for dit velvære og ikke mindst de smerter, du indimellem oplever i kroppen.

Få en fodstøtte

Da du alligevel er nødt til at passe dit arbejde, kan du lige så godt gøre det med de rette redskaber, så du ikke forårsager skader på din krop.

En fodstøtte er et stykke udstyr, der bruges til at støtte og afhjælpe fødderne. Fodstøtten kan have en række forskellige former og størrelser, afhængigt af hvilken type der er behov for. Nogle fodstøtter er designet til at passe til enhver fod-størrelse, mens andre er specifikt designet til at passe til en bestemt størrelse eller form på foden.

Med en fodstøtte kan du undgå smerter i ryggen, nakken, ben og fødder. Placér fodstøtten under dit skrivebord, og du vil opleve hvordan dine fødder automatisk søger hen til støtten, når du har vænnet dig til, at den er der. Din krop ved nemlig godt, hvad der er bedst for den, og den arbejder med det, den har.