Oplevelser for børn i Glostrup

Skal du besøge Glostrup i en weekend? Måske du er bosat i byen og ikke kan finde ud af, hvad du skal finde på at lave af aktiviteter med dine børn? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her giver vi dig nemlig lidt inspiration til aktiviteter i Glostrup, der foregår i børnehøjde. Du og dine børn kan nemlig sagtens gå på opdagelse i byen – der er masser at lave.

 

Deltag i arrangementer på Glostrup Bibliotek

Det første sted, i kan besøge, er Glostrup Bibliotek. Her vil ikke nemlig ikke mindst blive beriget med sjove og spændende børnebøger for både store og små børn, i vil ligeledes blive beriget med en masse sjove aktiviteter. Glostrup Bibliotek er nemlig rigtig god til at afholde mange events i børnehøjde, og du har blandt andet mulighed for at lade dit barn deltage i åben legestue, kreativ dramaskole og meget, meget mere.

 

Brug noget energi enten indendørs eller udendørs

Er i dog mere til udendørsaktiviteter, kan i lægge jeres vej forbi Dalvangsvej. Her finder i nemlig en stor legeplads, der byder på ualmindeligt mange aktiviteter for børn i alle aldre. I kan tage en tur på gyngerne, teste balancen på balancegangen og klatre løs på det store klatrestativ. Det er en legeplads, der henvender sig både til store og små børn, og derfor er det også den helt perfekte legeplads til dig, der mangler nogle aktiviteter i børnehøjde i weekenden.

Og skal i bruge lidt ekstra energi den dag, kan i bagefter tage en tur i Glostrup svømmehal og teste jeres evner i svømning. Her er der naturligvis også aktiviteter for børn i alle aldre.