Har du planer om sommerferie i Jammerbugt?

Jammerbugt er en kommune beliggende langs vestkysten i idylliske Nordjylland. Her kan du både opleve ferieperlen Blokhus, natursmukke Svinkløv eller ”suset fra Vesterhavet” ved Slettestrand med sin flotte kystlinje.

Der findes noget for en hver smag – hvad end du er til sommerhuse, der emmer af liv og maritim feriestemning, eller naturoplevelser i smørklatten af rolig lyngklædt klitlandskab.

Her finder du bud på, hvad du kan lave i din sommerferie, som skal gå til Jammerbugten. Ønsker du mere information om feriesdestinationen, så klik ind på Jammerbugtposten.

Sommerhus idyl

Jammerbugten er placeret tæt ved Vesterhavet, og derfor findes der mange skønne sommerhuse, som er tæt ved havet. Det er et fantastisk sted til en sommerhus-ferie i familiens skød. Besøg en af de mange is-restauranter eller en af de mange populære strande, hvor du altid er garanteret plads til håndklæderne.

Hvis I har behov for en kulturel oplevelse, kan I besøge Museum for Papirkunst. Her er der mulighed for fordybelse for både store og små.

Campingferie

Er I mere til at medbringe egen campingvogn, så er der et hav af skønne campingpladser at vælge imellem, både for børnefamilien eller for par.

Her er der også muligt at vælge, om man ønsker at campere med Vesterhavet som nabo i Svinkløv eller en campingplads med fokus på aktiviterer for de små, på blandet andet Jambo Camping

Ønsker i en dag væk fra campingpladsen, er populære Fårup Sommerland lige i nærheden. Eller besøg Blokhus Torv, når der gives koncert hver torsdag aften. Tidligere har Hjamer og Johnny Madsen gæstet sommerlandet.

Frisk cykeltur

Til de friske typer, så er Jammerbugt fantastisk at opleve på cykel. Der findes mange cykelruter, som både er tilpasset Mountainbike eller almindelig cykel.

Du kan både cykle gennem skov, plantage eller langs strandens faste sand. Desuden finder du i området nogle af Danmarks bedste mountainbike terræner på 35 km kuperet terræn.