Lydbøgernes vidunderlige verden

Hvis du endnu ikke er hoppet med på lydbogsbølgen, så må i år være tiden! Lydbogsudvalget vokser stødt. Der er snart ikke den bog, du ikke kan sætte i ørerne og lytte til. Men du skal være forberedt på, at så snart du har lukket op for lydbøgernes magiske verden, er der ingen vej tilbage!

Der er masser af hjemmesider, som kan give dig et Overblik over de bedste lydbøger 2022, således kan du være helt opdateret med, hvad der rører sig i den danske og internationale litteratur og hvilke tendenser der er særligt fremtrædende i år.

Trænger du til et godt grin?

Ved du heller ikke noget bedre end en bog, der trækker latteren ud af dig? Bliv inspireret af det brede udvalg af lydbøger på nettet. Måske din næste bog skal høres og ikke læses?

Hvad er bedre end at få et stort smil på læben i bilen til og på vej fra arbejde? Begynd at glæde dig til turen på farten ved at akkompagnere dig med en underholdende lydbog. Vær dog beredt, for kører du med offentlig transport, er der en risiko for, at du må skal undertrykke latterudbrud, nogle tårer eller et chokeret udtryk i ny og næ.

En vaskeægte tåreperser

Giv følelserne frit løb med en rigtig tåreperser af en roman. Måske den håbløse kærlighedsromance eller en barsk autobiografi er der, hvor du føler, du får mest ud af en bog?

Det kan være helt terapeutisk at forsvinde ind i en bog. Tit, når man er færdig med en fabelagtig bog, er man fuldstændig rådvild, for hvordan skal man dog finde en lige så god bog igen? Du kan altid starte med at lede efter flere bøger af samme forfatter eller lede efter bøger med samme tematikker. Derudover er det let at tilgå oversigter over anbefalinger af både bøger og lydbøger på nettet.

God læse- og lyttelyst!