Hvad ved du om Gladsaxe?

Kender du til byens historie? Dens indbyggertal? Hvis ikke, så har du lige her mulighed for at lære blandt andet dét. Vi fortæller nemlig lidt om, hvad Gladsaxe er for en størrelse. Og det er måske rart nok for dig, der overvejer at flytte til byen. For skal Gladsaxe være dit nye hjem, kan du med fordel lave din research på byen, så du er helt klar til at være dens nye indbygger. Så læs med her og bliv meget klogere på, hvad Gladsaxe er for en by.

 

Bo tæt på København centrum

Gladsaxe by ligger, som du nok næsten kunne regne ud, i Gladsaxe Kommune. Denne ligger lige nordvest for København – og faktisk ikke så langt væk endda. Måler du nemlig afstanden fra Gladsaxe Rådhus til Københavns Rådhus, vil der kun være ca. 10 kilometer i fugleflugtslinje. Derfor kan du måske også regne ud, at Gladsaxe Kommune således også grænser op til netop København, men også Lyngby-Taarbæk, Furesø og Herlev. Ønsker du derfor at bo i en by, der ligger tæt på storbyen København, men uden at du selv skal bo midt inde i centrum? Så kan du med fordel vælge Gladsaxe.

 

En by med mange muligheder

Vælger du desuden, at Gladsaxe skal være dit nye hjem, har du rigeligt med boliger at vælge imellem. Byen tilbyder nemlig intet mindre end 31.542 boliger, som er fordelt på etageboliger, rækkehuse og parcelhuse. For dig betyder det naturligvis, at du har rig mulighed for at finde netop din drømmebolig. Og som om, at det ikke var nok, så byder byen også på et væld a grønne områder, som du kan nyde godt af, når du skal du og trække noget frisk luft. Kobl af fra din travle hverdag i Aldershvile Slotspark eller Hareskoven.