Medbring disse ting til teltturen

Hvis du skal på en hyggelig telttur med venner eller familie, er det sikkert noget, som du ser frem til og glæder dig til. Det er dog vigtigt, at man er omhyggelig når man pakker, da der er forskellige ting, der er gode at have med, når man skal på en telttur. Læs videre her for at høre mere om, hvad der er godt at pakke, når du skal på telttur.

Solpaneler til opladning af telefon

Der er forskellige ting, der kan være en smule besværlige, når man skal på telttur. En af dem er, hvordan man skal oplade sin telefon, når der jo ikke er nogen stikkontakt, som man kan benytte sig af. Her kan det være en super god løsning med solcelleoplader, der kan benyttes sig af solens stråler til at oplade din telefon.

Dette egner sig enormt godt til en telttur, hvor der alligevel skal benyttes meget tid udenfor i solen. Overvej derfor, om der skal medbringes solpaneler som disse, der kan give strøm, når I er på jeres telttur.

Lommelygte og førstehjælpssæt

Dette er dog ikke det eneste, der kan være rart at have med på teltturen. Noget andet der kan være enormt nyttigt er noget som en god lommelygte. Ikke nok med, at denne vil være nyttig om aftenen, når der er mørkt, vil det også gøre, at du ikke behøver at benytte din telefon som lommelygte, og dermed bruge alt strøm på denne. Overvej altså derfor at pakke en lommelygte med.

En anden ting der er smart at have med på teltturen, er en førstehjælpskasse. Det kan jo godt ske, at der er en, der kommer til skade, og derfor har brug for plaster, bandage eller lignende. Så ville det jo være enormt frustrerende, hvis dette ikke var blevet pakket med. Dette er altså ting, der er gode at medbringe til din telttur.