Find de perfekte jeans til din kropsform

Jeans findes i et hav af modeller, former og farver. Det kan derfor være en udfordring at finde lige præcis den type af jeans, der klæder din kropsform, og får dig til at føle dig godt tilpas. Der findes blandt andet skinny jeans, der sidder helt tæt hele vejen ned og straight jeans, der har lige ben. De kan både være højtaljede, lavtaljede eller have normal talje. Listen er lang. Du kan derfor blive klogere på nogle af de forskellige modeller herunder.

De populære jeans lige nu

Igennem tiderne har der været mange forskellige modeller, der har vundet indpas i modebilledet. De sidste par år har især jeans med mom fit været at finde mange steder. Denne type af jeans er populær, fordi modellen sidder højt og går ind i taljen, hvorefter bukserne bliver større og løsere omkring numsen og benene. På grund af denne pasform føles de behagelige og rare at have på, uden at bukserne ser for store ud. Derudover kan vi ikke komme udenom, at 90’er bukserne er kommet retur. De voluminøse og baggy bukser ses især hos de yngre kvinder.

Vær opmærksom på din kropsform

Du kan naturligvis klæde dig, som du selv ønsker, men der er visse typer af jeans, der vil klæde bestemte kropsformer. Hvis du har en flot kurvet form, vil det være fordelagtigt at gå efter højtaljede jeans i mørke nuancer, der enten har lige ben eller et bootcut forneden. Det skaber en flot sammenhæng mellem numse og ben. Hvis du er petite, kan dine ben og din bagdel synes større, hvis du vælger lyse jeans med små lommer. I samme ombæring kan du med fordel undgå skinny jeans og lavtaljede bukser, da disse kan medføre, at du fremstår mindre og smallere. Her kunne jeans med mom fit være et godt alternativ til din kropstype.